gaberka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A nebudem!

Rodina obrovská, taká cigánska a že som na to hrdá.:)) Tetiek, bratrancov a sesterníc zo všelijakých kolien do haleluja a blížia sa Vianoce. Má to však jeden háčik- ja neznášam davy, potom stres a úplne najviac nákupy.... Najradšej by som sa na všetko vykašľala... ibaže tie radosťou ligotajúce sa očka mojich najbližších rodinných príslušníkov, keď sa spomenú darčeky, darčekove taštičky, škatuľky, papieriky... až ma naplo:)))) a ja tu chudera, málo po 20-ke, bez rodičov s tromi súrodencami na krku... no neobetuj sa pre nich:))) A deti sú to dobré, len, mierne povedané, zábudlivé (tu zabudnú ponožky, tu pleťovu vodu, tam im týždeň stojí vyžehlené prádlo, po týždni, samozrejme, pokrčene:)) Takže ma čaká veľké vianočné upratovanie...

A tu ma tak dnes osvietilo: veď darčeky, čo to mám a ja si naozaj myslím, že ide viac o duchovno, než o to, kto viac dostane... A upratovať NEBUDEM! Riady umyjem, povysávam, navarené bude, ale kašlem ja na okná a záclony a každú vitrínku v dome. Čo som komu urobila? :))) Veď keď si nás bude Ježiško chcieť nájsť, tak si nás nájde a na vrstvu prachu na soške od tetky z Harasova zabudneme:))) Šťatsné a veselé všetkým!

P.S.: ... aj Tebe maminka do Švajčiarska, nech sa nám nevyrobíš, aj Tebe tatinko do neba, nech sa nám stále pripomínaš a nikdy neprestaneš chýbať.


uhol pohladu | stály odkaz

Komentáre

  1. Gaberka
    si môj človek..stopro si bola u mňa potajme na školení...tak zbehni kuky a uvdiíš ako sme si blízke:)))
    Pekné Vianoce a ver mi, že rodičia kdekoľvek sú...sú na Teba pyšní:)))
    publikované: 21.12.2007 22:17:30 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014